Een ELA praktijk waar je je op je gemak voelt

Eine ELA Praxis zum Wohlfühlen
Details
Plaats

Stuhr

Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts onaangenaam. Tandartspraktijken doen daarom erg hun best om hun ruimtes zo vriendelijk mogelijk in te richten en tegelijkertijd aan de hoge hygiëne-eisen te voldoen. Het doel: patiënten moet zich op hun gemak voelen en het bezoek aan de tandarts meer ontspannen tegemoetzien. De ruimtespecialist voorziet al jaren medische instellingen van hoogwaardige, veilige, comfortabele en hygiënische tijdelijke oplossingen. Steeds meer klinieken en praktijken doen daarom indien nodig een beroep op onze ervaring in deze branche.

ELA heeft ons bovendien geen standaardoplossing aangeboden, maar een persoonlijk op ons afgestemd ruimteconcept dat vervolgens vlot en binnen de gestelde termijn overeenkomstig onze wensen werd gerealiseerd.
Mevrouw Weisleder, tandartsenpraktijk Appelhaus en Weisleder

Haar collega Appelhaus is er zeker van dat zowel patiënten als medewerkers tevreden waren over de tijdelijke oplossing. In ELA heeft de praktijk de juiste leverancier van mobiele ruimtes gevonden.

 

De mobiele accommodatie is licht en ruim. In zeven nagenoeg nieuwe ELA premiumunits en allrounders is op een oppervlak van 110 vierkante meter ruimte voor een receptie, lichte wachtkamers, sterilisatie van instrumenten en magazijn. Hart van de accommodatie zijn de drie behandelkamers die volledig zijn uitgerust. Verder bestaat de accommodatie uit twee sanitaire ruimtes en een technische ruimte. Alle ruimtes zijn goed via een interne gang te bereiken. “Om mensen op hun gemak te stellen, zijn de witte wanden deels bekleed met elementen van natuurhout”, aldus Klatte. “Daarnaast zijn landschapsfoto’s op canvas opgehangen, waarvan men zegt dat ze rustgevend zijn.” In het algemeen is er bij de inrichting gekozen voor warme kleuren die een mooi contrast met het hygiënische wit vormen.

 

“Zoals zo vaak is ook deze klant op aanbeveling bij ons terechtgekomen”, zegt Klatte. ELA Container staat volgens hem erom bekend, mobiele ruimtes op zeer vlotte, economische en betrouwbare wijze te realiseren. “Daartoe hebben wij een over heel Europa verspreid distributienetwerk waarbinnen vestigingen en verkoopsteunpunten nauw samenwerken”, aldus de Area Sales Manager. “Zo heeft in dit geval steunpunt Groß Ippener geadviseerd en zijn de units vanuit Haren geleverd. Samen heeft men van het project een succes gemaakt. Ik ben blij dat de heer Appelhaus en mevrouw Weisleder voor hun tandartsenpraktijk hun vertrouwen in ons hebben gesteld”, zegt Klatte.

Hotline
Adviseur op locatie