ELA Container - Containertechniek
Containertechniek

Hightech, handwerk en knowhow ‘Made in Germany’

ELA Container - Stalen frame
Sterke constructie

Stalen frame

Wanneer u een unit van ELA huurt of koopt, kan u erop vertrouwen dat deze van topkwaliteit is. De basis van alle ELA units is een stabiel, solide frame dat dankzij een geavanceerde lastechniek nauwkeurig geconstrueerd is. Het vrijdragende stalen frame is verkrijgbaar in de binnenhoogte van 2,5 of 2,75 meter.

Meer details
ELA Container - Units tot 4 hoog stapelbaar
Stapelbaar

Units tot 4 hoog stapelbaar

Op basis van sterkteberekeningen zijn de units van ELA zo uitgekiend ontworpen dat ze precies op elkaar passen en modulair tot 4 hoog stapelbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om de units op talloze manieren verticaal en horizontaal te combineren, ook op terreinen waar maar weinig ruimte is.

Meer details
ELA Container - Unitdak
Permanent weerbestendig

Unitdak

De aluminium verzinkte trapeziumplaten vormen samen met isolatielagen van minerale wol en PUR-schuim het robuuste dak van de ELA unit. Het dak van de unit is beloopbaar en dankzij de goede isolatie permanent weerbestendig. Regenwaterafvoer met bladvanger in de kolommen.

Meer details
ELA Container - De vloer
Solide basis

De vloer

De solide cementgebonden vloerplaat van de unit isoleert effectief tegen hitte en kou. Standaard is de vloer voorzien van een vrij slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vinyl vloerbedekking. Desgewenst kan u kiezen uit meerdere materialen en/of kleuren zodat u de unit naar eigen smaak kunt vormgeven.

Meer details
ELA Container - Unitwand
Robuust, geïsoleerd en eenvoudig in onderhoud

Unitwand

De wanden van de units bestaan uit sandwichplaten die voor een optimale isolatie zorgen. Aan de buitenkant zijn ze standaard gelakt in RAL 7032 kiezelgrijs, maar u kunt de units desgewenst naar eigen smaak vormgeven met kleuren en folies. Daarnaast is het mogelijk om de unit conform ENEV-richtlijnen aan te passen.

Meer details
ELA Container - Ramen
Voor goede ventilatie en maximale lichtinval

Ramen

Royale, dubbele draai-kiepramen laten daglicht binnen in de units van ELA en zorgen voor een natuurlijke ventilatie. Het hoogwaardige isolatieglas beschermt tegen kou en hitte en garandeert constant een goed binnenklimaat bij een laag energieverbruik.

Meer details
ELA Container - Verwisselbare frames en elementen
Flexibel verwarmen, ventileren en koelen

Verwisselbare frames en elementen

Of het nu gaat om een woonunit, kantoorunit, bouwunit of sanitaire unit: ELA units zijn zeer veelzijdig in gebruik en volledig aanpasbaar. Mede dankzij de verwisselbare frames aan de voorzijde kan de unit geheel naar wens met verschillende elementen worden uitgerust.

Meer details
ELA Container - Unitdeuren
Veilige toegang

Unitdeuren

De units van ELA kunnen worden betreden door een stabiele, dubbelwandig verzinkte multifunctionele deur of een transparante glazen deur aan de voorzijde. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit, daarom zijn de deuren voorzien van een veiligheidsslot met profielcilinder.

Meer details
ELA Container - Basisuitrusting ELA unit
Direct klaar voor gebruik

Basisuitrusting ELA unit

De basisuitrusting van ELA units is rijk aan details. Daardoor zijn ze een topproduct binnen de systeembouw. Energiebesparende ledlampen, magnetische wanden of stopcontacten met aanraakbeveiliging zijn slechts een paar voorbeelden van de doordachte basisuitrusting van de flexibele units van ELA Container.

Meer details
ELA Container - Gecertificeerde kwaliteit
Gecertificeerde kwaliteit

Gecertificeerde kwaliteit

Alle units van ELA zijn conform de CE- en Eurocode-richtlijnen geconstrueerd, geproduceerd en gecertificeerd. Benodigde certificaten en documenten inzake bouwvoorschriften stelt ELA Container u desgewenst graag ter beschikking.

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie