Mobiele radiostudio van ELA units in Dubai

ELA Container - Mobiles Radiostudio aus ELA Containern in Dubai
Mobiele radiostudio van ELA units in Dubai
Details
Plaats

Dubai, VAE

Soort en aantal

 4 ELA allrounders

Gebruiksoppervlak

Ca. 60 m²

Gebruik

Mobiel radiostation voor evenementenreeks

Kleur/vloer

Buitenwanden: kiezelgrijs (RAL 7032)

Binnenwanden en plafond: wit

Vloer: grijs-wit  

Speciale uitrusting

Ramen rondom, dakterras

Dat ELA units voor beurzen of roadshows worden gebruikt, is op zich niet ongebruikelijk. Mar als het daarbij gaat om een mobiele radiostudio van units, wordt het al specialer. En precies zo’n ruimteoplossing realiseerde het ELA steunpunt in Dubai voor Arabian Radio Network (ARN). Representatief, functioneel en mobiel: als gemaakt voor een evenementenreeks met live-nieuws en interviews.

ELA Container - Mobiles Radiostudio Dubai Ansicht vom Dach
Buitengewone ruimteoplossingen voor huur of koop: daar staat ELA Container bekend om.

“De klant wist precies hoe de unitaccommodatie eruit moest zien”, aldus ELA International Operations Manager David Rushton. Opnamestudio, kantoorruimtes, viplounge en dakterras waren maar een paar wensen die uiteindelijk leidden tot de buitengewone, 60 vierkante meter grote accommodatie met veel glasoppervlakken en opvallende branding. Het hoogtepunt: een dakterras waar vipgasten van hun privacy en een weids uitzicht over de omgeving kunnen genieten.

ELA Container zijn universeel inzetbaar – ook als mobiele radiostudio in Dubai
David Rushton
ELA International Operations Manager

Het radiostation is compleet uitgerust. Met zitbanken, tafels en elektrische aansluitingen creëert het de ideale omstandigheden voor soepel lopende uitzendingen. De klant is uiterst tevreden: “Het planningsconcept van ELA Container, de uitrustingsmogelijkheden en de flexibiliteit hebben ons overtuigd. Dankzij het ELA team was het ook mogelijk om de units direct ter plaatse aan te passen.”

ELA Container - Mobiles Radiostudio Dubai Fensterfront
ELA units als glazen studio dankzij grote raampartijen.
ELA Container - Mobiles Radiostudio mit Lounge
Gasten en presentatoren voelen zich zichtbaar op hun gemak in de mobiele radiostudio.

Van de radiostudio van units wordt een keer per maand drie dagen achter een gebruikgemaakt. De hele evenementenreeks is uitgespreid over drie jaar. “Flexibiliteit is zeer belangrijk bij dergelijke operaties”, vertelt Rushton. “Met ELA units is een snelle montage en demontage heel eenvoudig uit te voeren.” Tussen de evenementen in wordt de mobiele studio bij ELA Container Dubai opgeslagen.

Hotline
Adviseur op locatie