Met ELA Container gaat u op zeker

ELA Container - Mit ELA Container auf Nummer sicher
Infos
Date
Contactpersoon pers

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Gallery

Banken rekenen op de ruimtespecialiste uit Haren
 

Wie zijn geld veilig wil bewaren, die brengt het naar de bank. Dankzij de uitgebreide veiligheidsmaatregelen wordt het geld hier goed wordt bewaard. Maar wat als het bankgebouw moeten worden verbouwd of gerenoveerd? "Dan is de financiële instelling veilig te verplaatsen naar een tijdelijke oplossing van ELA Container," legt ELA Rayon manager Sonja van der Weide uit. "De speciaal ontworpen units voor de banksector voldoen aan de hoogste veiligheidseisen."
 

Een bank probeerde het eerder dit jaar uit en verhuisde in verband met een verbouwing naar een tijdelijke oplossing van ELA. In de twee verdiepingen tellende accommodatie zijn naast kantoren tevens een receptie en een ruimte voor pin-automaten opgenomen. Totaal meer dan 300 vierkante meter is beschikbaar voor medewerkers van de bank tijdens de verbouwing.

"Voor de fundering hebben we gewapende betonplaten gebruikt - de accommodatie is voor iedereen toegangelijk gemaakt en bij de ingang hebben we tevens een luifel aangebracht", zegt Van der Weide. Bij de levering door ELA Container was tevens de verlichting voor binnen en buiten, een keukentje met magnetron en aluminium toegansdeuren met veiligheidssloten inbegrepen.

ELA Container - Beratung und Empfang einer Bank in Containeranlage

"We zijn blij dat onze tevreden is over de uitvoering en de door ons geboden service", aldus Van der Weide. Na ongeveer acht maanden zal de verbouwing van het bankgebouw zijn afgerond. De accommodatie zal dan weer worden gedemonteerd en door eigen vrachtwagens met laadkranen worden afgevoerd.

Hotline
Adviseur op locatie