Meer ruimte voor nieuwe medewerkers

Das Restaurant aus Containern überzeugt durch seine helle und freundliche Atmosphäre.
Das Restaurant aus Containern überzeugt durch seine helle und freundliche Atmosphäre.
Infos
Date
Contactpersoon pers

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Gallery

De bouwindustrie is booming - dit geldt vooral voor de firma LEONHARD WEISS uit Satteldorf in Baden-Württemberg. Tijdens de bouwkundige uitbreiding van het hoofdkantoor worden extra medewerkers gedurende ongeveer 14 maanden ondergebracht in een ruimtelijke oplossing in de unitbouw van ELA.
 

In de drie verdiepingen tellende accommodatie van 1.080 vierkante meter bevinden zich kantoren en vergaderzalen, lounges en sanitaire voorzieningen op de bovenste verdiepingen. Het bedrijfsrestaurant bevindt zich op de begane grond. Alle ruimtes worden verwarmd en gekoeld door middel van split airco’s.

Durch flexible Wände lassen sich große Räume für mehrere Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter schaffen.
Durch flexible Wände lassen sich große Räume für mehrere Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter schaffen.
Geräumiges Büro aus Containern.
Auch das Einzelbüro aus einem Container bietet ausreichend Platz.

De accommodatie bestaat uit 60 ELA premium huurunits met verschillende functies, die bijvoorbeeld worden gebruikt als gangen, binnentrappen, volledig uitgeruste keukens of technische ruimtes. Royale raampartijen en dubbele glazen buitendeuren zorgen voor een heldere en vriendelijke sfeer. De vloerbedekkingscombinatie van PVC en naaldvilt is.
 

"Natuurlijk hebben we deze accommodatie ook weer als turnkey-project overhandigd", zegt ELA Area Sales Manager Stefan Fett. "Als een klant gedurende vele jaren regelmatig met ons wil werken, is dat voor ons het grootste compliment", zegt Fett. Dit is ook het geval met LEONHARD WEISS. "Ik denk dat ook in dit geval, het feit dat onze oplossingen bekend staan als economisch, efficiënt en duurzaam, een grote rol heeft gespeeld", zegt Fett. Volledige service, van planning tot installatie ter plaatse, is een essentiële succesfactor voor ELA Container.

Hotline
Adviseur op locatie