Bij ELA Container komen wensen van de klant uit

ELA Container - Darf es etwas ausgefallener sein?
Infos
Date
Contactpersoon pers

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Gallery

Bij ELA Container komen wensen van de klant uit


De multifunctionele unittechnologie fascineert vooral door zijn standaardisatie. Vaste unitafmetingen maken snel vervoer en een flexibele combinatie van ruimtemodules mogelijk. Naast deze eisen, blijft echter veel ruimte voor individuele wensen, zowel binnen als buiten. "Op verzoek van de klant wijken graag af van onze basisuitvoering" aldus ELA-directeurTim Albers. "Klanten die al langer onze units en/of containers kopen of huren van een hebben vaak andere eisen dan nieuwe klanten. Binnen de custom-made productie kunnen we bijna aan elke vraag voldoen."
 

Een goed voorbeeld van een container uitbreiding is momenteel in Emsland Dersum. Net als een diamant in de Rough daden van ELA sanitaire containers in de hal van een flat glazen decoratie bedrijf. Buiten indrukwekkend, stijlvol binnen. Dit is het resultaat van een samenwerking tussen ELA Container en Hero-Glas.
 

Een raffinaderij wilde zijn sanitaire ruimten vernieuwen, zonder beperking van de vrijheid in het ontwerp en in de productie. ELA Container vond in overleg met leveranciers en opdrachtgever de meest praktische oplossing om aan die vraag te kunnen voldoen.
 

ELA Container - Individuelle Sanitäranlagen nach Kundenwunsch
ELA Container - Individuelle Anfertigung für Kunden

De 18 vierkante meter ELA Premium Sanitaire unit werd verhoogd met een stalen frame. Het "zweeft" nu boven de ingang en neemt dus geen waardevolle productieruimte in beslag. Net als alle units van ELA Container wordt ook voor de Sanitaire units gebruik gemaakt van een stabiele, thermisch verzinkt stalen frame. Wanden, de vloer en het dak zijn geïsoleerd met polyurethaanschuim.
 

ELA leverde de ruimte module met een wit interieur, vloerafwerking voor natte ruimten, kunststof draai-/kiepraam en een complete elektrische installatie. De laatste details werden op de bouwlocatie gemonteerd. De toiletten in het dames en heren gedeelte worden van elkaar gescheiden door middels van volledig glazen wanden. Daarnaast zijn de wanden afgewerkt met glazen panelen. In het mannen gedeelte zijn drie urinoirs met thermisch geregelde automatische spoeling gemonteerd. Alle vijf WC modules zijn voorzien van een geïntegreerde ontluchting.

Hotline
Adviseur op locatie