Bedrijven presenteren zich

ELA Container - Starker Auftritt für Unternehmen
Infos
Date
Contactpersoon pers

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Gallery

Bedrijven presenteren zich in showmodules van ELA
 

Nieuwe producten, nieuwe modellen, nieuwe diensten - aan het begin van het jaar presenteren bedrijven zich graag op beurzen en tentoonstellingen aan het publiek. De manier van het presenteren speelt daarbij een belangrijke rol spelen om zich te kunnen onderscheiden ten opzichte van de vele overige exposanten. In het ideale geval de display voldaan beweringen die zowel onderscheidende en hoge kwaliteit als het bedrijf zelf. Samen met klanten en standbouwers ontwerpt ELA tentoonstellingsoplossingen met een hoge attentiewaarde.
 

"De voorbereidingen van de ondernemingen voor de eerste beurzen dit jaar te lopen", zegt Markus Arling, die verantwoordelijk is om de individuele wensen van de klanten van ELA in kaart te brengen, zodat de afdeling waar speciale units en containers getekend en gecalculeerd worden weet wat er verwacht wordt. Het feit dat de mogelijkheden voor de bouw van de modules zeer divers zijn, toont de op maat gemaakte unit voor de firma Solarlux. Het bijzondere: de expositieruimte werd geleverd zonder voor- en zijwanden en door Solarlux uitgerust met glazen vouwwanden. Met een lengte van 9 meter en een breedte van 3 meter biedt de module voldoende ruimte voor exposities, die tevens voor presentaties op buitenterreinen kan worden ingezet.

 

"Deze prestatie is uitzonderlijk", zegt beursmanager Udo Bösemann van Solarlux. "De combinatie van het antracietgrijze unitframe van ELA Container met onze glazen wanden zorgt voor een uiterst verfijnd en opvallend resultaat." De tentoonstellingsunit werd voor het eerst ingezet op een beurs in Senden-Bösensell. Hier diende de unit in de eerste plaats als een informatiestand van Solarlux, maar gelijktijdig ook als presentatieruimte voor een autodealer. 

"Onze hoge eisen aan de kwaliteit van het product werden door ELA Container op een professionele manier vertaald naar de uiteindelijke uitvoering. Dat beaamden de beursbezoekers ook. Zo hebben we een ideaal presentatieplatform gevonden - visueel aantrekkelijk, lang inzetbaar" aldus Bösemann.

Hotline
Adviseur op locatie