ELA Container - Kindergarten Eingangsbereich
Kinderdagverblijven

ELA units om in te spelen en te ravotten

ELA Container - Kindertagesstätte Kindergarten Gruppenraum
Groepsruimtes voor kinderdagverblijven

Unitaccommodatie met veel ruimte

Hier komt iedereen samen: groepsruimtes vormen het hart van kinderdagverblijven. Om die reden maken ze natuurlijk ook deel uit van ELA unitaccommodaties voor kinderdagverblijven voor huur en koop. De gecombineerde ruimte-units bieden ruimte om te spelen, te leren en te ontdekken.

Meer details
ELA Container - Küchencontainer für Kindertagesstätten
ELA keukenunits

Unitruimtes voor de kleine maaltijd

Praktisch: ELA levert de unitaccommodaties voor kinderdagverblijven desgewenst ook met keuken. Deze is ideaal voor het maken van hapjes, drankjes of de lunch. De huurunits voor keukens zijn compleet uitgerust en direct klaar voor gebruik.

Meer details
ELA Container - Waschbecken und Toiletten für Kinder
Sanitaire ruimtes

Met uitrusting voor kinderen

ELA Container bevordert met de sanitaire units in unitaccommodaties voor kinderdagverblijven de zelfstandigheid van kinderen. De uitrusting in de sanitaire ruimte van een tijdelijk kinderdagverblijf is daarom geheel afgestemd op de kleine gebruikers.

Meer details
ELA Container - Schlafraum in Kindertagesstätten
Rustruimte in kinderdagverblijfaccommodaties

Ruimte-unit om te rusten en te slapen

De rustruimte van een ELA unitaccommodatie voor kinderdagverblijven is voor kinderen een prettig toevluchtsoord om te rusten en te slapen. De ELA huurunits bieden een goed binnenklimaat, een aangename akoestiek en dankzij de ramen met rolluiken flexibele verduisteringsmogelijkheden.

Meer details
ELA Container - Pausenraum für Mitarbeiter
Verblijfsruimte voor pedagogische medewerkers

Kinderdagverblijfaccommodatie met pauzeruimte

ELA Container plant bij unitaccommodaties voor kinderdagverblijven desgewenst ook een verblijfsruimte voor het personeel in. Uitgerust met keuken en zitgelegenheden is de pauzeruimte in een mobiel kinderdagverblijf een populaire ontmoetingsplaats voor medewerkers.

Meer details
ELA Container - Flursystem zur einfachen Erschließung
Gangsystemen voor kinderdagverblijfunits

Eenvoudige verbinding van units in unitaccommodaties

De afzonderlijke ruimtes van een unitaccommodatie voor kinderdagverblijven kunnen via een intern gangsysteem eenvoudig met elkaar worden verbonden. Hierdoor wordt ruimte bespaard en is het mogelijk om veilig van de ene naar de andere ruimte of verdieping te gaan.

Meer details
ELA Container - Bürocontainer mit Besprechnungsecke
Mobiele kantoorruimtes huren

ELA kantoorunit voor kinderdagverblijven

Het goede binnenklimaat, veel licht en een moderne uitrusting maken van de ELA kantoorunits voor huur en koop echte allrounders. Voor tijdelijke kinderdagverblijven vormen de mobiele kantoorruimtes de perfecte ruimteoplossing voor de administratieafdeling van het kinderdagverblijf.

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie