ELA Container - Bürocontainer 1
ELA kantoorunits huren

Effectief werken in mobiele kantoorruimtes

ELA Container - Bürocontainer innen 2
Mobiele kantoorruimtes huren

Aangenaam werken in ELA kantoorunits

Het goede binnenklimaat, veel licht en een moderne uitrusting maken van de ELA kantoorunits voor huur en koop echte allrounders. Voor tijdelijke gebouwen vormen de mobiele kantoorruimtes de perfecte ruimteoplossing om tijdens verbouwingen door te werken.

Hebt u net een verbouwing of wilt u uw kantoorgebouw uitbreiden? ELA Container kan aan uw tijdelijke behoefte aan extra kantoorruimte voldoen. U kunt nu units aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Videokonferenzraum
Vergaderruimte

Units voor gezamenlijke projecten

Bij veel bedrijven worden dagelijks vergaderingen en videoconferenties met meerdere deelnemers gehouden. ELA Container stelt ook hiervoor de passende ruimteoplossing ter beschikking: ruim, representatief en inclusief uitrusting.

Ook uw bedrijf heeft behoefte aan vergader- of videoconferentieruimtes die garanderen dat er efficiënt wordt samengewerkt. ELA Container biedt u ook deze ruimteoplossing aan. U kunt nu units aanvragen of u door de adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Büro und Flur
Gangsystemen voor kantoorunits

Eenvoudige verbinding van units in unitaccommodaties

De afzonderlijke kantoorruimtes van een unitaccommodatie kunnen via een intern gangsysteem eenvoudig met elkaar worden verbonden. Hierdoor wordt ruimte bespaard en is het mogelijk om comfortabel van de ene naar de andere ruimte of verdieping te gaan.

Breid uw unitaccommodatie daarom uit met een gangsysteem. U kunt nu een unit aanvragen of u door een adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
ELA Container - Schulungsraum
Mobiele conferentieruimtes

Ruimteoplossing voor cursussen en conferenties

Regelmatige cursussen en conferenties garanderen het succes van bedrijven en organisaties. Cursus- en conferentieruimtes van ELA Container bieden hiervoor een aangename leer- en vormingsomgeving, ook in tijdelijke gebouwen.

Hebt u een cursus- of conferentieruimte nodig? Dan kunt u nu units aanvragen of u door een adviseur in uw regio laten adviseren!

Meer details
Hotline
Adviseur op locatie