Aparte behandelkamers voor verdachte gevallen van COVID-19

ELA Container corona-testcentrum

Heeft u extra ruimte nodig om patiënten te testen op het coronavirus? Neem dan contact met ons op. Op verzoek levert ELA Container u mobiele unitaccommodaties, bijv. om de bevolking te testen op infectie met het virus. We hebben al enkele "Corona-testcentra" opgezet en bieden onze units aan zoals vereist door autoriteiten en gezondheidsinstellingen. Ze zijn snel, flexibel en op bijna elke locatie te plaatsen.

Voordelen
Aparte personeelsingang
Contactloos inschakelen van licht door bewegingsmelders
Veiligheidspoort
Direct klaar voor gebruik & snel geleverd
Overal te plaatsen
Innenansicht ausgestatteter Besprechungsraum Gesundheitswesen

ELA-unitruimtes voor vertrouwelijke besprekingen

De spreekkamers van een praktijk moeten bescherming en vertrouwen garanderen. Alleen zo kan een open en eerlijk gesprek tussen arts en patiënt plaatsvinden. Daarom hecht ELA Container bijzonder veel waarde aan een aantrekkelijk ruimtegevoel in de spreekkamers van mobiele huisartsenpraktijken.

Meer details
Container Testzentrum

ELA-container als COVID-19 testcentrum

Op basis van onze eerdere ervaring met het leveren van Corona-testcentra, bieden wij een unitaccommodatie aan dat bestaat uit twee ELA premium units. Op een totaal van 36m ² zijn alle functionele vereisten die nodig zijn: van verschillende functionele ruimtes tot hygiënische voorzieningen zoals toiletten en wastafels tot complete airconditioning.

Meer details
Grundriss Corona Testzentrum ELA Container

Praktische indeling van het testcentrum

De plattegrond van de unitaccommodatie is functioneel en praktisch. Er is ruimte voor in totaal drie kamers in de accommodatie. De onderzoeksruimte kan worden betreden en verlaten via speciaal ingebouwde deuren met vestibules. Een werkruimte voor het vakpersoneel grenst aan de onderzoeksruimte en is daarvan gescheiden door een deur. Voordat de patiënten worden getest, moet u inloggen op een externe balie. Alle kamers zijn onafhankelijk toegankelijk.

🔎 Bekijk plattegrond

Meld u bij ons voor meer informatie. Graag geven wij u advies en doen wij u een persoonlijke offerte. 

 

Nu aanvragen

 

Gegevensblad downloaden

Hotline
Adviseur op locatie